Kandidaten

Synergy Consulting is gespecialiseerd in de bemiddeling van sales professionals binnen de ICT-sector. Onze kernwaarden zijn: persoonlijk contact, openheid van zaken en het maken van bewuste keuzes.

Ben je actief op zoek naar een nieuwe rol of sta je slechts open voor enkel de ideale uitdaging? Wij bespreken graag met je de eisen die je stelt aan een nieuwe (ideale) uitdaging en wat je wilt bereiken op de lange termijn

Wanneer wij een vacature beschikbaar hebben die voldoet aan deze wensen leggen wij deze open aan je voor. Dit houdt in dat wij je aangeven om welke opdrachtgever het gaat en voorzien je van alle achtergrondinformatie die je nodig hebt om vast te stellen of deze rol en werkgever interessant voor je kan zijn.

Tijdens de eventuele sollicitatieprocedure begeleiden wij je en voorzien je van advies en feedback.

Ten slotte benadrukken wij graag dat Synergy Consulting te allen tijde volledig discreet werkt met het grootst mogelijke respect voor je privacy. Wij bieden nooit je cv of gegevens bij opdrachtgevers aan zonder jouw nadrukkelijke toestemming.

Ben je benieuwd wat Synergy Consulting voor jou kan betekenen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze recruitment advisors.