Opdrachtgevers

Het succes van een onderneming wordt mede bepaald door een uitgekiend personeelsbeleid. Het is dus van groot belang dat de juiste persoon op de juiste plek zit. Synergy Consulting ondersteunt werkgevers binnen de ICT-sector in hun zoektocht naar sales professionals. Door onze ruime ervaring en specialisatie zijn wij in staat om snel te doorgronden wat er wordt gevraagd.

Wij richten ons niet alleen op actief werkzoekende kandidaten, maar staan met name in contact met latent werkzoekenden. Dit zijn de kandidaten die doorgaans niet actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar wel open staan voor ‘die ene kans’. Dankzij deze aanpak kunnen wij in ons wervingsproces selectiever zijn om de beste kandidaat te vinden. Wij gaan voor kwaliteit en niet enkel voor kwantiteit en snelheid. Dit kan naar onze mening alleen ontstaan door persoonlijk contact, openheid van zaken en het maken van bewuste keuzes.

Wij werken tegen heldere en flexibele voorwaarden, uiteraard op basis van ‘no cure, no pay’. Hierdoor kun je risicoloos kennis maken met onze dienstverlening. Bij een succesvolle bemiddeling hanteren wij altijd een garantieregeling.

Ben of ga je op zoek naar een nieuwe sales collega of heb je vragen en/of opmerkingen? Neem voor vrijblijvend contact op met een van onze recruitment advisors!