Over Synergy Consulting

Synergy Consulting is gespecialiseerd in de bemiddeling van sales professionals binnen de ICT-sector. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren recruitment advisors. Onze doelstelling is om een waardevolle partner te zijn voor zowel opdrachtgevers als sales professionals die binnen de ICT sector werkzaam zijn. Dit realiseren wij door uitsluitend de juiste personen met elkaar in contact te brengen.

In de afgelopen jaren heeft Synergy Consulting een breed en actief netwerk opgebouwd van zowel kandidaten als opdrachtgevers. Dit hebben wij gerealiseerd door persoonlijk contact, openheid van zaken en bewuste keuzes centraal te stellen in onze werkwijze. Hierdoor hebben wij goed een goed beeld van de verwachtingen van onze kandidaten en opdrachtgevers, zodat wij in staat zijn om een succesvolle match te realiseren.

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich fabrikanten (zowel hard- als software), resellers (veelal vallue added), system/network integrators en verschillende service providers (cloud & hosting dienstverleners).